Brevkassen om: Hudsygdomme og -pleje

Spørgsmål: Simone

Eksem
Jeg har snart i et halvt år haft et rimelig stort område midt på halsen hvor jeg har eksem. Det klør rigtigt meget og er meget tørt, og lige meget hvor fed en creme jeg bruger er det der stadig. Jeg har brugt Locobase Repair i ca. en måned nu, og det dulmer det en smule, men det kommer igen dagen efter. Jeg har været til min egen læge med det, og hun siger det bare er kuldeeksem, selvom jeg også havde det i sommeren. En af mine venner siger det måske kunne være psoriasis, men det er er jo bare et gæt. Det er også meget irriteret, og som skrevet, klør rigtigt meget. Håber du kan hjælpe, da det irritere mig selv meget. - Simone.

Svar: Brevkasse om psoriasis

Hej Simone

Det kan være nødvendigt med en kur med steroidcreme, hvis det er eksem, og locobasen ikke kan komme det til livs. Det er dog vigtigt, at du fortsætter med locobasen samtidig. Du kan høre din egen læge, om du eventuelt kan få en henvisning til en hudlæge, som kan vurdere om det eksem eller noget andet, om du skal udredes yderligere, og hvordan du skal behandles.

Venlig hilsen

Fie

Dato: 08/12/2010
Skriv kommentar »

Kommentarer

Huddoktor.dk

Brevkasse om psoriasis, Huddoktor

Hvis du har specifikke spørgsmål til den immunologiske hudsygdom psoriasis, kan du få svar på dem i Psoriasis-brevkassen på www.huddoktor.dk

Huddoktor.dk råder desuden over en vidensbank om hudlidelserne akne, atopisk eksem, fnat, hudkræft, håndeksem, hårbundssygdomme, insektbid og -stik, modermærkekræft, portvinspletter, rosacea og svampeinfektioner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, anbefaler vi, at du opsøger egen læge med henblik på evt. henvisning til en hudspecialist.

 

Læses lige nu

Mest læste