Brevkassen om: Hudsygdomme og -pleje

Spørgsmål: Pilu Semionsen

Hududslæt/Rødme på min søn
Hej Jeg har brug for hjælp vedr. min søns(min søn på 4 måneder) hud. Han har rødme/hududslæt, næsten sår artig.(men ikke dybt) på begge sine skuldre og der kommer væske ud. Lægen som arbejder i Dronning Ingrids hospital siger det er eksem....men jeg vil gerne være sikker. Er det eksem? Se vedlagt billede.
Billede:

Svar: Brevkasse om psoriasis

Hej

Kvaliteten af billedet er ikke helt god på min computer, så kan ikke se så meget udover det ser rødt og nupret ud. Det kan godt være eksem men jeg kan ikke sige det med sikkerhed, når jeg ikke har set din søn og hørt sygehistorien.

Venlig hilsen

Fie

Dato: 13/01/2011
Skriv kommentar »

Kommentarer

BwyzAHUxgFysALqdU

Hej Laura :)Jeg har ff8r skrevet dette indle6g: Men det er selvff8lgelig lidt gamemlt :-) Jeg tror ikke at jeg gf8r noget specielt udover at ve6re virkelig aktiv i timerne. Jeg har he5nden oppe meget og sf8rger altid for at ve6re velforberedt! Oldies but goodies.
Huddoktor.dk

Brevkasse om psoriasis, Huddoktor

Hvis du har specifikke spørgsmål til den immunologiske hudsygdom psoriasis, kan du få svar på dem i Psoriasis-brevkassen på www.huddoktor.dk

Huddoktor.dk råder desuden over en vidensbank om hudlidelserne akne, atopisk eksem, fnat, hudkræft, håndeksem, hårbundssygdomme, insektbid og -stik, modermærkekræft, portvinspletter, rosacea og svampeinfektioner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, anbefaler vi, at du opsøger egen læge med henblik på evt. henvisning til en hudspecialist.

 

Læses lige nu

Mest læste