Ekspertpanelet

Dagens Sundhed har et bredt panel af eksperter, der svarer på en række spørgsmål inden for forskellige emneområder, f.eks. kost og ernæring, motion og træning, hudsygdomme, sex og samliv m.fl. Eksperterne er specialister inden for hver deres felt.

Nedenfor finder du et arkiv med brugernes spørgsmål og eksperternes svar, inddelt efter emneområder. Klik dig rundt og find svar på en række af de mest almindelige spørgsmål.

Akupunktur og
zoneterapi

Tilbage

Spørgsmål

Hej med jer alle sammen, findes der nogen behandling mod BLÆREHALSSKELROSE. Jeg har prøvet alt, hvad der fandtes på markedet. På forhånd tak.

Svar

Hej Hossain
 
Tak for dit spørgsmål. 
 
Akupunktører arbejder ud fra symptomer, dvs. patientens symptomer ligger grund til behandlingen.
 
Da jeg ikke er læge og ikke kender til betegnelsen Blærehalssklerose, har jeg søgt på nettet.
 
Jeg kan se, at man oftest får blærehalssklerose efter opperation af prostata. Blærehalssklerosen skyldes ardannelse. Disse giver symptomer som tilbageholdelse af urin i blæren, urinvejsinfektioner, blod i urinen, svag strålekraft og efterdryp - kan også medføre øget frekvens af vandladninger og nykturi, som dækker over natlige vandladninger.
 
En dygtig akupunktør vil ofte kunne afhjælpe disse symptomer. Du kan med fordel finde en akupunktør, der også arbejder med urter.
 
Ardannelse kan ikke fjernes, men tilstanden kan sommetider forbedres.
 
Hvis du besluttet dig for at kaste dig ud i behandling af denne art, skal du regne med behandling i længere tid, du må ikke være utålmodig.
 
Håber det var svar på dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at skrive igen.
 
Mange venlige hilsner
 
Rikke Godthjælp

Læses lige nu

Mest læste