Så kassen passer

De er blevet mere og mere udbredt - kasserne med madvarer bragt lige til døren. Grøntsager, frugt, fisk, brød og endda hele måltidkasser. Her kan du søge efter en kasse, der passer til dit behov.

6 om dagen, 2 gange om ugen og max 30. Det er nogle af budskaberne fra myndighederne om, hvordan vi bør spise. Mere specifikt er det 600 gram frugt og grønt om dagen, fisk 2 gange om ugen og max 30 g fedt i maden.

Men det kan være svært at få alle rådene og de gode intentioner med i indkøbskurven. Og så kan det være svært at være kreativ og finde på retter eller i det hele taget at få tid til at handle ind i en hverdag, der også handler om at hente børnene fra institutionen, vasketøj, rengøring, motion og arrangementer med familie og venner.

Måske er det derfor grøntsagskasser, frugtkasser, ja sågar måltidskasser er blevet så populære. De kan i hvert fald gøre det nemmere at få inspiration til en sund og varieret mad. Her kan du søge blandt forskellige kasser, der bringer maden lige til døren og dermed tættere på middagsbordet.


Retnemt

Aarstiderne

Stribgrønt

Miljøtorvet

Gourmetfisk

Skagenfood

Easyfisk

Mineslund

Gårdbutikken Direkte

Birkegaarden

 

Se også

 

 

 

 

Læses lige nu

Mest læste