Hovedret - Birkespaneret laks med spinat tzatziki

Dette er en nem, sund og velsmagende ret til dig, der har travlt og skal tilberede et solo-måltid. Bon appetit!

Denne opskrift er til en person.

Ingredienser

  • 170 g laksefilet
  • 2 tsk blå birkes
  • 1 tsk plantemargarine til stegning

Spinat tzatziki

  • 150 g frisk babyspinat
  • 65 g yoghurt
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Tilbehør: Grøntsager

Fremangsmåde

  1. Læg birkes i en lille tallerken og pres laksen ned i, så fisken er dækket af birkes på begge sider.
  2. Varm en lille pande op med fedtstoffet og steg fisken på begge sider, til den er gennemstegt. Birkespaneringen giver den skønneste sprøde skorpe på laksen.
  3. Skyl spinaten godt og kom den i en gryde. Damp den, til den er faldet sammen og lad den herefter afkøle.
  4. Rør yoghurten med presset hvidløg, salt og peber. Pres væden fra spinaten og vend den i yoghurten.
  5. Server laksen med spinat tzatzikien og flere grøntsager til.

Læses lige nu

Mest læste