Rødtunge med rejemousse

En sund og velsmagende opskrift i en fart til dig, der ikke vil bruge for lang tid i køkkenet på at stege, koge og brase i flere timer. Bon appetit!

Denne opskrift er til en person.

Ingredienser

  • 120 g rødtungefileter
  • 50 g rå Kinarejer
  • 30 g let mayonnaise
  • 1-2 tsk mel
  • Friskklippet dild
  • Salt og peber

Sauce

  • 50 g skalotteløg
  • 150 g rød peberfrugt
  • 1 tsk olie til stegning
  • 65 g yoghurt
  • 1 tsk sød paprika
  • Salt og peber

Tilbehør: 100 g grønne bønner

Fremgangsmåde

  1. Pil skallen af rejerne. Husk, at store rejer skal have et lille snit i ryggen, så den sorte streng kan fjernes.
  2. Kom de rå rejer og mayonnaisen i en blender og blend til en grov mousse. Bland moussen med mel og friskklippet dild. Smag til med salt og peber.
  3. Læg moussen på rødtungefileterne og rul dem sammen. Læg dem i et lille ovnfast fad og bag dem i en 200° varm ovn i 15 minutter, til fisken er fast, og moussen er gennembagt.
  4. Skær skalotteløg og peberfrugt i mindre stykker og sauter dem i olien i en lille gryde. Kom eventuelt lidt vand ved og læg låg på, til grønsagerne er helt møre. Kom grønsagerne i en blender med yoghurt og blend det til en cremet sauce. Smag til med sød paprika, salt og peber.
  5. Server fisken med saucen og dampede bønner.

Læses lige nu

Mest læste