Tarteletter med skaldyrsfyld

En rigtig klassiker, som var i fare for at gå i glemmebogen. Bon appetit!

Denne opskrift er til en person.

 

Tarteletter

  • 30 g let mayonnaise
  • 30 g mel
  • en anelse salt

Fyld

  • 60 g rejer
  • 60 g muslinger (dåse)
  • 50 g grønne asparges 
  • 30 g yoghurt
  • 1 tsk maizenamel
  • 1/2 dl bouillon (1⁄2 dl vand + 1 tsk pulver)
  • Salt og peber
  • Citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Ingredienserne til dejen blandes og trykkes ud i små muffinsforme. Pres dejen godt op ad siderne, så de bliver høje.
  2. Bag tarteletterne 15-20 minutter ved 200°. Lad tarteletterne afkøle, inden de tages ud af formen.
  3. De grønne asparges skæres i mindre stykker og blancheres kort. Yoghurt røres med maizenamel og bouillon og kommes i en lille gryde. Varmes igennem under omrøring. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  4. Vend til sidst rejer og muslinger ned i og varm op i ca 1 minut. Tilsæt de tilberedte asparges, men gem hovederne til pynt.
  5. Kom fyldet i tarteletten lige inden servering og pynt med aspargeshovederne.

Læses lige nu

Mest læste