Hovedret - Eksotisk glasnudelsuppe med kalkun

På de kolde efterårs- og vinteraftener, eller når du vil hygge med noget dejlig varmt og sundt, prøv denne smagsfulde, krydrede suppe. Rig på protein og fuld og næring. Bon appetit!

2 personer

Denne opskrift findes også for:  4 personer
Tilberedningstid: ca. 25 min.

Ingredienser

  • 2 kalkuninderfilet (ca. 300 g)
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 tsk karry
  • Salt og peber
  • 1 spsk olie
  • 100 g tynde glasnudler
  • 7 dl hønsebouillon 
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sukker
  • Saft og skal fra 1 lime
  • 3 forårsløg
  • ½ kinakål
  • 1 spsk sesamolie

Fremgangsmåde

  1. Vend kalkunkødet i mel blandet med karry salt og peber. Steg fileterne i olie på en pande ca. 7 min. på hver side ved jævn varme.
  2. Kom nudlerne i koldt vand.
  3. Kom bouillon, fiksesauce, sukker, limesaft og fintrevet limeskal i en gryde og bring det i kog. Skær forårsløg i skrå skiver og kålen i lidt store stykker.
  4. Hæld vandet fra nudlerne og kom dem i suppen. Kom forårsløg og kål i.
  5. Skær kødet i strimler og kom dem i suppen. Dryp sesamolien over og spis retten straks.
 
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2525KJ (600 Kcal)
 
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 758 180 30
Kulhydrat 1035 246 41
Fedt 732 174 29

Læses lige nu

Mest læste