Hovedret - Kylling i wok

Wok mad er lækkert og populært fordi det er en hurtig tilberedningsmetode, som ikke kræver en masse fedtstof. Du kan stort set bruge alt slags kød og alle slags grøntsager. Her får opskriften på en kyllingeret, med masser af smag og sprødhed. Bon appetit!

2 personer

Denne opskrift findes også for:  4 personer

Tilberedningstid ca. 30 min.

Ingredienser

  • 280 g kyllingebrystfilet
  • 500 g bagekartofler
  • 75 g babyspinat
  • 40 g parmesanost
  • 1 spsk olie
  • 2 dl hønsebouillon
  • ½ rød chili
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint. Skær kyllingebrysterne i strimler.
  2. Kyllingestrmlerne og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.
 
Næringsindhold pr. person:
 
Energi: 2374KJ (565 Kcal) 
 
              Energy (KJ)     Energy (kcal)     Energi (%)
Protein       715                     170                30
Kulhydrat    927                     221                39
Fedt           732                     174                31

Læses lige nu

Mest læste