Hovedret - Sauté-skiver med honningristede gulerødder og couscous

Få en lækker og nem opskrift på sauté-skiver med honningristede gulerødder og couscous.

2 personer

Denne opskrift findes også for:  4 personer

Leveret af RetNemt.dk

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret lige til døren af RetNemt.dk - så nemt er det.

Tilberedningstid: ca. 30 minutter

Ingredienser

  • 250 g sauté-skiver af svinefilet, ½ cm tykke

  • 2 spsk teriyaki marinade

  • 2 tsk olie

Honningristede gulerødder

  • 500 g gulerødder

  • 2 tsk smør

  • 1-2 spsk honning

  • salt og peber

  • frisk kørvel

 

Couscous

  • 1½ dl bouillon

  • 1½ dl couscous

  • 1 lime

 

Fremgangsmåde

  1. Bland Teriyaki marinade og olie i en skål. Vend kødet i marinaden og sæt det i køleskabet.

  2. Skær gulerødderne i kvarte på langs og derefter i grove stykker på skrå. Damp dem i letsaltet vand, til de er lige netop møre. Gem ca. ½ dl af kogevandet.

  3. Kom gulerødder, kogevand samt smør og honning i gryden og kog ved god varme under omrøring til væden er kogt ind til det halve. Smag til med salt, peber og hakket kørvel.

  4. Kog bouillon op i en lille gryde og kom couscous i. Sluk for varmen og lad den trække under låg til væden er opsuget, ca. 5 minutter. Smag til med reven limeskal, limesaft, salt og peber. 

  5. Varm en pande ved kraftig varme. Læg sauté-skiverne på panden, vend dem straks og tag dem af panden.

Opskriften er venligst udlånt af Danish Meat Association.

 
Næringsindhold pr. person
Energi: 2340KJ (557 Kcal)
  Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 632 150 27
Kulhydrat 1310 312 56
Fedt 398 95 17
 
Kundernes bedømmelse
Baseret på 68 kunders bedømmelse

Læses lige nu

Mest læste